Düğün Sitesi Nedir? Düğün Sitesinin 6 Faydası

Düğün Sitesi Nedir? Düğün Sitesinin 6 Faydası

Düğün Sitesi Nedir? Düğün Web Sitesinin 6 Faydası

Düğün web sitesi sözünü ilk duyduğunuzda kulağınıza biraz garip gelebilir. Peki nedir bu düğün sitesi? Düğün sitesinin faydası gerçekten var mı? Size bir kolaylık sağlıyor mu? Hazırladığım yazıda bu sorulara cevap aradım.

Düğün Sitesi Nedir?

Düğün sitesi, düğün hazırlıkları yaparken birçok avantaj sağlıyor. Düğün davetiyesi, düğün yeri tarifi, düğüne kaç gün kaldığını hesaplama gibi basit ama sizi oldukça oyalayan soruların cevabını otomatik veriyor.

Bir düğün websiteniz var ve bunu düğüne katılacak davetlilere e-posta, sosyal medya ya da WhatsApp gibi mecraları kullanarak paylaştıysanız düğün websiteniz sizin yerinize bu cevapları verir. Davetlilerin sizi arayıp meşgul etmesini ortadan kaldırır. Çünkü davetli, her şeyin cevabına düğün sitesi üzerinden ulaşabilir.

Düğün sitesi LCV

Düğün sitesi ile davetlilerin düğüne katılıp katılamayacaklarını öğrenebilirsiniz. (Düğün LCV)

Düğün Sitesi = Online Davetiye

Düğün sitesini online davetiye olarak görebilirsiniz. Günümüzde bir düğün varsa mutlaka davetiye bastırılır ve akrabalara, arkadaşlara dağıtılır. Siz yine davetiye bastırıp dağıtabilirsiniz ama bir düğün sitesi sahibi olursanız en azından davetiyenin kaybolma riskini ortadan kaldırır, davetlilere her zaman bakabilecekleri ve onlara düğün gününü, kına, nikah ve düğün salonu yerini gösteren online bir araç sunmuş olursunuz.

Düğün sitesi geri sayım kronometrisi

Düğün günü geri sayım kronometrisi, düğüne kaç gün kaldığını otomatik olarak gösterir.

Düğün sitesinin 6 Faydası

  1. Düğün sitenizde fotoğraf galeri oluşturarak kına, nikah, düğün fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz.
  2. İsterseniz video da paylaşabilir, en güzel anılarınızı, sevdiklerinize ulaştırmış olursunuz.
  3. Otomatik geri sayım aracı ile düğününüze kaç gün, kaç saat ve kaç dakika kaldığını gösteririr.
  4. Website sayesinde artık düğün, kına ya da nikah salonu tarifi yapmanıza gerek kalmaz. Site içerinse yerleştirilecek harita ile davetliler düğün salonunu rahatlıkla bulabilir.
  5. Düğün sitesinde eşinizle birbirinize olan sevginizi en güzel cümlelerle dile getirebilir, birbirinize olan aşkınızı, tanışma hikayenizi anlatabilirsiniz.
  6. Düğün websitesinde yer alan iletişim formuyla davetlilerin düğününüze katılıp katılmayacağını öğrenebilirsiniz.

Düğün sitesi konum paylaşma

Düğün sitenizde yer alan harita ile kına, nikah ve düğün salonu yerini paylaşabilirsiniz.

Eğer yakında düğün, kına gibi hazırlıklara başlayacak ve düğün sitesi sahibi olmak isterseniz buradan özelliklere bakabilirsiniz. Şu an hazırda olan olan iki düğün temasından birini seçerek üç gün içerisinde düğün web sitesi sahibi olabilirsiniz. Üstelik sitenize, size özel alan adıyla sahip olacaksınız. Örneğin; meltemveemreevleniyor.com ya da meltemveemreevleniyor.net gibi.

Düğün sitesi fotoğraf galerisi

Düğün sitenizde fotoğraf galerisi oluşturun ve sevdiklerinizle paylaşın.